Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Artist talk: Christina Augustesen

eventet sluttede

Artist talk: Christina Augustesen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

25 mar 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Når lyset spiller på farvetangenterne

Farver, bevægelse og lys er fundamentet i Christina Augustesens rumlige lysskulpturer. Som lysdesigner og billedkunstner skaber hun værker, der gengiver bevægelser og farver fra naturens evigt skiftende lys.

Skiftende skyer, der hastigt passerer solen, en grå himmel og solens bevægelse fra øst til vest er bestemmende for, hvordan lyset rammer jorden og dermed, hvordan vi påvirkes af det. Det er disse vejrfænomener, der optager Christina Augustesen, og som hun har en særlig evne til at indfange.

I sit arbejde materialiserer hun de observerede lys- og farvefænomener i geometriske akrylkasser. Dagslys og programmeret elektrisk lys gennemstrømmer forskellige skulpturelle former, der spænder fra mindre firkantede kasser til store cylindriske installationer i gaderummet. Med langsom og gradvis bevægelse gør hun opmærksom på vores egen sansning. Hun præsenterer os for en universelt genkendelig sansning med reference til naturen og de omgivelser, vi befinder os i.

Arrangementet foregår på Statens Værksteder for Kunst, plan 4.

Arrangør

Christianshavns Bibliotek ligger centralt på Christianshavns Torv - tæt ved Metro og busser. På biblioteket kan du bl.a. deltage i læseklubber, kreaworkshops, forfatterforedrag og udstillinger.

Lokation

Statens Værksteder for Kunst Statens Værksteder for Kunst, Strandgade 27 b, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .