Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

ARTIST TALK / CHRISTINE CLEMMESEN

Afholdt event

ARTIST TALK / CHRISTINE CLEMMESEN

Fra Gratis

Sted

Dato

21 feb 2024 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Billedkunstner Christine Clemmesen er aktuel med soloudstillingen Handed to Eyes i Møstings. Den 21. februar kan man opleve hende i en samtale med kunsthistoriker og kurator Tone Bonnén.

Christine Clemmesens kunstneriske praksis afspejler en interesse for forholdet mellem billeder, deres materialitet og rumlige præsentation. Clemmesen tager ikke fotografier; hun skaber dem på en måde, der udfordrer den traditionelle opfattelse af mediet. Gennem en årrække har hun udformet sine fotografiske værker i varierende materialer, hvor unikke rammer ofte tilføjer en ekstra dimension til hendes udforskning af billedets rum. På udstillingen indgår således flere værker, hvor billede og ramme aktiverer hinanden og tilfører betydning og agens, og hvor rummet i selve rammen anvendes til en fortsættelse af kompositionen i billedet. Det er fotografi i et udvidet felt, hvor værkerne vedvarende befinder sig i et poetisk mellemrum mellem billeder og rumlige konstruktioner.

Christine Clemmesen er uddannet fra The Slade School of Fine Art i London samt Glasgow School of Art. Hun har tidligere udstillet på Rønnebæksholm (2022), Vandrehallen (2021), Gæsteværelset hos Tone Bonnén (2021) og Fotografisk Center (2020). I 2022 var hun nomineret til den internationale fotografipris FOAM Paul Huf Award.

Arrangør

Lokation

Møstings, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .