spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Artist talk: Jacob Hoff

Afholdt event

Artist talk: Jacob Hoff

Fra Gratis

Sted

Dato

04 jul 2020 kl. 14:30 - 15:30

Beskrivelse

Jacob Hoff er kunstner og en af de tre kuratorer bag udstillingen Melankoli – En Utilsigtet Hændelse i Skovhuset Kunst & Natur. Under lørdagens kunstcafé fortæller han om baggrunden for udstillingen og viser rundt blandt værkerne. Med melankoli som tema åbner udstillingen for de lidt mere tungsindige overvejelser over tilværelsen, men kaster også et blik på forbindelsen til kreativitet og den måde, vi i dag håndterer det lidt uvelkomne dårlige humør – også i kunsten.
 
Kom ind bag værkerne, og deltag gerne selv i samtalen.
Der er mulighed for at købe en kop kaffe/the og kage i caféen i forbindelse med arrangementet.
 
Tilmelding er nødvendig.
Af hensyn til COVID-19 forholdsregler har vi opdelt arrangementet i to grupper med max. 15 deltagere i hver, med start henholdsvis kl. 14:30 eller kl. 15:30. Kunstnersamtalen starter i caféen.
 
Adgang: Entrébillet á kr. 60 til Skovhuset kræves. Gratis entré for årskort.

Lokation

Skovhuset Kunst & Kultur Skovhuset Kunst & Kultur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .