Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ARTIST TALK: JESSIE KLEEMANN OG JEANNETTE EHLERS

Afholdt event

ARTIST TALK: JESSIE KLEEMANN OG JEANNETTE EHLERS

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

Mød kunstnerne Jessie Kleemann og Jeannette Ehlers i en samtale med Stine Lundberg Hansen, som var med-kurator på den aktuelle udstilling Atlantikumi på Nuuk Kunstmuseum.


Både Pia Arke (1958-2007), Jeannette Ehlers (1973) og Jessie Kleemann (1959) bruger deres egen krop som afsæt for at dykke ned i den større historie, om det er kulturelle koder, billeder, symboler, eller arkivets fortællinger, eller om det er større politiske og historiske strukturer, det handler om.

I samtalen med de to kunstnere vil Stine Lundberg Hansen komme ind på deres erfaringer med at bruge deres egen krop så direkte i kunsten, ligesom hun vil undersøge det performative aspekt, som er karakteristisk for alle tre kunstneres virke.


Stine Lundberg Hansen

Fra 2015 til 2021 var Stine Lundberg Hansen bosat i Nuuk og arbejdede som museumsinspektør ved Nuuk Kunstmuseum. Derudover var hun redaktør og skribent ved kunst- og kulturtidsskriftet Neriusaaq samt medstifter og skribent ved sitet kunst.gl. Hun er uddannet lærer samt cand.pæd. i pædagogisk antropologi og arbejder freelance med formidling af kunst og kultur og er pt. bl.a. tilknytte Rønnebæksholm som formidler.


Praktisk info

Samtalen varer 1 time, inkl. tid til spørgsmål.

Billetten giver også adgang til husets udstillinger


Nordatlantens venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Foto: Grant Foto & Roar Studio, Milano

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .