spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

ARTIST TALK - med Inuk Silis Høegh og Jacob Kirkegaard

Afholdt event

ARTIST TALK - med Inuk Silis Høegh og Jacob Kirkegaard

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Oplev billedkunstneren Inuk Silis Høegh i samtale med lydkunstner Jacob Kirkegaard

Undervejs i sit arbejde med optagelsen af filmen The Green Land inviterede Inuk Silis Høegh lydkunstneren Jacob Kirkegaard med ombord. Han havde brug for at overlade lydsiden til en kunstner, der kunne udfordre hans forestillinger. Og ingen kunne være bedre til det end Jacob Kirkegaard, der har optaget lyd af alt lige fra Indlandsisen, Trumps mur i Mexico, døde kroppe og lossepladser.


Lyden af fjeld - og samarbejdet

Men hvordan gik samarbejdet mellem kunstneren, der er udfordret af høretab og lydmanden, der stikker mikrofonen helt ind i det næsten uhørlige? Og hvordan finder man den rette balance mellem billed- og lydfortælling? Kom og hør de to kunstnere i samtale, og oplev den meditative, billed- og lydstærke filminstallation.


Arrangementet

Samtalen varer ca. 45 minutter med tid til spørgsmål.
Billetten giver adgang til udstillingerne på Nordatlantens Brygge


Nordatlantens Venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .