Artist talk med Peter Max-Jakobsen

eventet sluttede

Artist talk med Peter Max-Jakobsen

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

31 jul 2022 kl. 11:00 - 13:00

Beskrivelse

Kunstner Peter Max-Jakobsen fortæller om sit kunstneriske virke

Kom med ud på Vrå´s nye skole, hvor Peter Max-Jakobsen vil afholde artist talk. Han fortæller om hans store værk og udsmykning på Vrå's nye skole. Peter Max-Jakobsen står bag en imponerende række af udstillinger og udsmykningsopgaver i hans virke, og vi får lov til at høre om tankerne bag nogle af de enkle værker.

Billet påkrævet og er inkl. drikkevare

Arrangør

Velkommen til TURkulTUR — En blanding imellem et kulturelt sommertogt og en moderne dannelsesrejse.

TURkulTUR skal med PixlArt som idé generator og arrangør sætte fokus på Nordjyllands mangfoldighed af udøvende kunstnere og kulturaktører.

Idéen tager sit udgangspunkt i festivalformatet og skal levere publikum en ny mulighed for at opleve kunst og kultur på nye måder og i nye rammer.

Der venter gæsterne en unik mulighed og et overraskende møde med kunsten. Du skal på besøg hjemme hos forfatteren, i kunstmalerens atelier, i musikerens studie og meget meget mere.

Kort sagt TURkulTUR er projektet, som giver muligheden for at møde kunstneren, hvor kunsten bliver skabt – i maskinrummet for skabertrang.

Nogle begivenheder kræver billet, mens andre er åbne begivenheder, hvor alle er velkomne til at deltage. Så kig i programmet og forbered dig på en spændende "kultursommer" i Nordjylland.

Lokation

Løkken-Vrå Skole - Vrå Undervisningssted Løkken-Vrå Skole - Vrå Undervisningssted, Idræts Alle 1, 9760 Vrå

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .