Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Artist talk med Rune Bosse

eventet sluttede

Artist talk med Rune Bosse

Fra Gratis

Sted

Dato

29 maj 2021 kl. 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Rune Bosse bruger naturvidenskabelige greb i sin kunst og fylder sine installationer med vækster, jordprøver og reagensglas. Han trækker farven ud af planterne ved at opbevare dem i klor, høvler tynde udsnit af træer, grene og rodnet, skiller dele ad og samler dem på nye måder. Hør ham fortælle om sit arbejde og sin naturforståelse, og oplev hans værker i den aktuelle udstilling, Langt Ude i Skoven.

Rune Bosse er uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi i 2016 og har desuden studeret ved Olafur Eliassons kunstskole, Institut für Raumexperimente i Berlin. Han har også en uddannelse som skov- og naturtekniker. Rune Bosse har udstillet på bl.a. Overgaden (Stien eller Tid Mellem Træer, soloudstilling, 2019), ARoS (Far from Home, 2018; The Garden, 2017), Hamburger Bahnhof i Berlin (Festival of Future Nows, 2017) og Gl. Strand (EXTRACT, 2017).

Der er mulighed for at købe en forfriskning i caféen i forbindelse med arrangementet.

Der kræves entrébillet til Skovhuset. Ordinarie pris er kr. 60. Der er gratis adgang, hvis man har årskort til Skovhuset. Tilmelding foregår via billetto.dk mens selve billetten betales ved indgangen.

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .