Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Artist talk: Piranesi x AVPD

Afholdt event

Artist talk: Piranesi x AVPD

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

26 jan 2022 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Midt i SMK’s anmelderroste udstilling Piranesi – syner og sandhed kan du træde ind i en kæmpe spejlgang. Men tag dig i agt – for alt er ikke, som det synes at være…

Spejlgangen er en kunstnerisk intervention skabt af kunstnerduoen AVPD, som er inspireret af Piranesi, der selv var en nådesløs manipulator i sin kunst. Ligesom Piranesi manipulerer AVPD også med publikum og udfordrer vores forståelse af, hvad der er syner, og hvad der er sandhed.

Denne aften kan du opleve AVPD (Aslak Vibæk og Peter Døssing) i en samtale med kunstformidler Mette Houlberg Rung. Bliv klogere på, hvorfor de er inspireret af en kunstner fra 1700-tallet, og hvorfor de er bidt af at arbejde med menneskers opfattelse af rum.

Vær med, når vi byder indenfor til at samtale om Piranesi, historie, arkitektur og manipulation – og hvordan kunstværker, der er skabt for flere hundrede år siden stadig inspirerer den dag i dag.

Lokation

SMK – Statens Museum for Kunst SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .