Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ARVEN EFTER DA VINCI /

Afholdt event

ARVEN EFTER DA VINCI /

Fra Gratis

Sted

Dato

11 jun 2022 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Start din morgen med kunst, samtale og frisk kaffe! Bakkehuset byder indenfor til Art Morning - en samtalesalon om kunst og videnskab og de fantastiske skabninger, der kommer ud af begge.

Mød digteren Morten Søndergaard, som arbejder i krydsfeltet mellem ord og billedkunst, i samtale med CIO for Aquaporin Peter Holme Jensen, der også er indehaver af udstillingsstedet Primer.

Deres samtale dykker ned i det undersøgende, fantasifulde rum, hvor kunst og videnskab mødes, og hvor kunsten og videnskaben kan inspirere og styrke hinanden.

Art Morning er arrangeret af Bakkehuset og Art Week, og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond samt Hurtigpuljen i Frederiksberg Kommune.

Kaffe og croissant er inkluderet i billetprisen. Deltagere fra "Kulturstilladset" har gratis adgang til arrangementet, men tilmelding er påkrævet.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .