eventet sluttede

Aske Jacoby 4

DKK 125,00

Dato

03 apr 2015 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Aske Jacoby er i februar og marts på tour, på baggrund af sit seneste album "Chant" - og i denne anledning har han valgt at lægge sin vej forbi HUSET i Nakskov!

Guitaristen og sangeren Aske Jacoby har i mere end tredive år været en væsentlig del af den Danske musik scene som sideman og studiemusiker. Der er også ind i mellem blevet tid til fire solo udgivelser, blandt andet den legendariske solo debut "Not Only For The Royalties" og med den femte og seneste, det anmelderroste album "Chant", tager Aske Jacoby skridtet fuldt ud som solist og melder sig ind i feltet af højt profilerede sangskrivere. Det er dybe og rørende sange om det bittersøde i at være menneske på godt og ondt. Virtuost, råt og elegant udført af en kunstner med 100 procents integritet.

Solo albums:

Not Only For The Royalties - 1991

Clubbing - 1997

Transfer Power - 2004

Three at Last! - 2011

Chant - 2014

Efter et travlt efterår med turnéer i DK og UK, samt en større opgave for DR K, spiller Aske Jacoby en kortere Danmarks turné i det tidlige forår. Bandet består af dette stærke hold:

Aske Jacoby, gtr & voc

Rune Funch, gtr

Daniel Franck, bas (SE)

Jakob Høyer, trommer


Til at varme op for ovenstående slæng kommer den lokale og velomtalte duo LUNA, som leverer rolige covernumre inden Aske Jacoby går på med sit band, og fyre et brag af en koncert af!


Vi glæder os til at se dig og vennerne!
Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .