Aske Jacoby 4

03 apr 2015 kl. 20:00 - 23:00

HUSET Nakskov, Blegen 4, 4900 Nakskov

Aske Jacoby er i februar og marts på tour, på baggrund af sit seneste album "Chant" - og i denne anledning har han valgt at lægge sin vej forbi HUSET i Nakskov!

Guitaristen og sangeren Aske Jacoby har i mere end tredive år været en væsentlig del af den Danske musik scene som sideman og studiemusiker. Der er også ind i mellem blevet tid til fire solo udgivelser, blandt andet den legendariske solo debut "Not Only For The Royalties" og med den femte og seneste, det anmelderroste album "Chant", tager Aske Jacoby skridtet fuldt ud som solist og melder sig ind i feltet af højt profilerede sangskrivere. Det er dybe og rørende sange om det bittersøde i at være menneske på godt og ondt. Virtuost, råt og elegant udført af en kunstner med 100 procents integritet.

Solo albums:

Not Only For The Royalties - 1991

Clubbing - 1997

Transfer Power - 2004

Three at Last! - 2011

Chant - 2014

Efter et travlt efterår med turnéer i DK og UK, samt en større opgave for DR K, spiller Aske Jacoby en kortere Danmarks turné i det tidlige forår. Bandet består af dette stærke hold:

Aske Jacoby, gtr & voc

Rune Funch, gtr

Daniel Franck, bas (SE)

Jakob Høyer, trommer


Til at varme op for ovenstående slæng kommer den lokale og velomtalte duo LUNA, som leverer rolige covernumre inden Aske Jacoby går på med sit band, og fyre et brag af en koncert af!


Vi glæder os til at se dig og vennerne!
Indgangsbillet

Salg lukket