ASKE JACOBY "live & video recording"

28 mar 2015 kl. 21:00 - 23:00

Sigurdsgade 39, 2200 Kbh. N

ASKE JACOBY SPILLER KONCERT PÅ SIGURDSGADE 39 – VIDEO OG AUDIO OPTAGELSE!

Guitaristen og sangeren Aske Jacoby har i mere end tredive år været en væsentlig del af den Danske musik scene som sideman og studiemusiker. Der er også ind i mellem blevet tid til fire solo udgivelser, blandt andet den legendariske solo debut "Not Only For The Royalties" og med den femte og seneste, det anmelderroste album "Chant", tager Aske Jacoby skridtet fuldt ud som solist og melder sig ind i feltet af højt profilerede sangskrivere.

Det er dybe og rørende sange om det bittersøde i at være menneske på godt og ondt. Virtuost, råt og elegant udført af en kunstner med 100 procents integritet.

Efter et travlt 2014, med album release, koncerter på festivaler, turnéer I Tyskland og England og Danmark, spiller Aske jacoby og hans band en mindre Danmarks turné I Februar og Marts 2015. Ligesom sidste turné spiller bandet sidste koncert på byens bedste spillested,

Sigurdsgade 39.

Koncerten bliver denne gang foreviget på film og 24 spors lydoptagelse, med henblik på udgivelse senere på året. Kom og vær med til at sætte dit præg på denne optagelse! Aske Jacoby er på nuværende tidspunkt I NYC for at skrive sange til det næste album, som i lighed med det seneste album, det anmelderroste Chant, skal indspilles I Los angeles sammen med trommeslager Jim Keltner og bassist Tony Scherr. Aske lover at vi skal høre de nye sange denne aften!

Der er et par ændringer I bandet I forhold til efteråret. Line up ser således ud:

Aske Jacoby: gtr, voc

Rune Funch: gtr

Daniel Franck: bas

Jakob Høyer: trommer

Billet

Salg lukket