Astrolog Kaj Larsen ”Kærlighed, relationer, ny bevidsthed og ny begyndelse"

17 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Medborgerhuset , Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg

Hvad sker der, når to personer mødes? Skal det være et venskabsforhold eller kan det blive til et partnerskabsforhold.          Kaj Larsen vil ud fra astrologien beskrive de muligheder vi har og så er det op til os hver især, hvad fremtiden skal indeholde.

Udviklingen, især i den vestlige verden, har betydet at der er færre mennesker, der lever i såkaldte traditionelle kernefamilier, og at familiemønstrene har ændret sig, således at der i dag er skabt mange nye og forskellige familie- og venskabskonstellationer.

Når statistikken viser en høj skilsmisseprocent, kan det for det første skyldes, at det for mange af os - i denne nye tid med et meget stort udviklingspotentiale - ganske enkelt ikke vil være gavnligt for vores udvikling at være i et fast livsvarigt parforhold

Dernæst kan årsagen til, at mange parforhold opløses, også skyldes, at parforholdet først og fremmest er bygget op omkring det fysiske og det følelsesmæssige, men uden at kærligheden er baseret på en egentlig sjælskontakt                                                                            Der vil også være fokus på de karmiske og sjælelige relationer set i lyset af vores udviklingsprocesser her på Jorden.