eventet sluttede

At følge livets 'Gule pile' ved Ann Bjerre

DKK 50,00

Sted

Dato

21 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

At følge livets ”Gule pile”

Ved Ann Bjerre

Vil du have en aften med god energi, entusiasme og inspirerede beretning om at følge livets ”Gule pile”? Ann Bjerre fortæller levende hvordan vi ved at være i naturen, lytter, føres på livets vandring: at finde de ”Gule pile” som skaber meningsfulhed i livet og retningsanvisning for næste skridt, der bringer dig tættere på din livsglæde og udlevelse af din essens.

Mens du nyder smukke billeder – følger livets ”Gule pile” – er du på vandring i Spanien og i Italiens grønne hjerte i sporet af Frans af Assisi. I Frankrig følger du den ”Gule pil” i sporet af Gralslegenden, der igen leder dig til Skotland, hvor du oplever verdens ældste sted i ”Pagt med naturen”. Livets ”Gule pil” peger mod Det Hellige Land til den smukkeste vandring.

Kom og nyd. Fornem, at der bliver ”højt til loftet”, mens du lader tankerne gå på vandring - og bliv inspireret til din personlige vandring i 2020.

Ann Bjerre er rejsefører med eget rejsebureau, forfatter og spirituel mentor.

Ved foredraget kan du købes bøgerne ”VANDRINGEN”, ”VAND TIL VIN” samt ”GNISTEN” med rabat.

Arrangør

Lokation

Tranquebar Rejseboghandel & Café Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .