At lære at leve - med Jill

26 sep 2019 kl. 18:30 - 20:30

Vores Marked, Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg

Jill vandt den første version af Big Brother i Danmark i 2001 og version 4 med All Stars i 2004. Nu arbejder hun som psykoterapeut og har et hjerte for udsatte unge. Hendes egen historie er en om at lære at leve - det hun i dag hjælper andre med. Kom og hør en personlig historie vævet ind i professionelle terapeutiske budskaber. Jill udgav i 2018 bogen: "Liv- en fortælling om at lære at leve".

Lyden af et bedre liv er et livsfilosofisk samtalemagasin, hvor jeg, Mannah Guldager, spørger til inspirerende menneskers budskaber. Der ligger et stort arkiv med interviews i din podcastapp - evt her: www.lydenafetbedreliv.libsyn.c... Det særlige ved TALKSHOWS er at der er live publikum, hvilket sætter sit præg på interviewet. Der er også altid en sektion, hvor publikum kan spørge og bidrage til samtalen.

Til disse talkshows er du velkommen fra kl 18:30 hvor du får en god plads, bestiller noget at drikke/spise og får hilst på et par af de andre. Kl 19:00 starter interviewet og vi kan ikke åbne døren efter kl 19, så kom endelig i god tid. Kl 20:30 er vi færdige, så du kan komme hjem i ordentlig tid.

Du er yderst velkommen - det er meget sjovere, når du er med.

- Mannah