Atelier Absalon (forløb)

04 okt 2018 kl. 16:30 - 08 nov 2018 kl. 19:00

Folkehuset Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København

Har du heller ikke et atelier derhjemme? Vil du gerne være kreativ i selskab med andre? Eller har du ikke tænkt i at skabe noget siden folkeskolen? Så meld dig til Atelier Absalon!

Udfold dig kreativt i Absalons udvidede dagligstue på 3. sal i Tårnværelset. Det er både for dig, der aldrig har holdt en pensel, men også for dig, der blot ønsker mere plads til at være kreativ i dagligdagen.

Over 5 uger vil vi arbejde med nye materialer fra gang til gang, under vejledning af Fanny. For at slippe hovedet og komme mere ned i kroppen, laver vi nogle fælles øvelser, lader os inspirere af de andre og kan bagefter fordybe os i vores eget.
Vi mødes torsdage kl 16.30-19 fra den 4/10-8/11 (springer efterårsferien over)

PRIS: 500 kr for hele forløbet. Køb billet her. Materialer inkl i prisen.

PROGRAM*

4/10: Introduktion til åbent atelier: ”Kom igang” – Kultegning

11/10: Akvarel - lager på lager

25/10: Akryl og abstrakt maling

1/11: Kollage - alle mulige materialer 

8/11: Frit materialebrug 

*kan ændre sig hvis der er interesse for det

PRAKTISK

● Vi har materialer, men tag gerne din egne med

● Det foregår i Tårnværelset på 3. sal

UNDERVISER

Fanny Gruvstad er uddannet kunstterapeut i visuel kunst ved Herlevs kunstterapiuddannelse med over 800 timers undervisningstimer i kunst, og kunstens virke på psyken. Hun har igennem mange år tegnet utallige surrealistiske tegninger; træer med bryster som yndlingsmotiv. Nu går hun lidt mindre op i bryst-træer og mere op i abstrakt maleri, og at producere lige så abstrakt musik.

______________________________________________________

Atelier Absalon er en del af AHA! i Absalon.
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Atelier Absalon (forløb)

Salg lukket