Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ATHELAS og Pierre-André Valade

Afholdt event

ATHELAS og Pierre-André Valade

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

07 nov 2020 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Athelas Sinfonietta har arbejdet tæt sammen med og bestilt værker hos komponisten Simon Christensen flere gange. Senest i februar 2019, hvor de uropførte komponistens store værk Ensemble. Et sådant samarbejde viser, at det kan betale sig for alle involverede – komponist, ensemble og publikum – at musikere og komponister får lov at mødes, brydes og udvikle sammen. Endnu en frugt af dette samarbejde uropføres ved koncerten her: Carved in Stone. En ny mulighed for at lade sig indfange af Christensens komplekse, stædige og helt særlige verden af rytmer og klange.

Skovens lyde, skovens indbyggere, de store og små klangskabere fra trætoppe til fluevinger, forestillingen om røddernes indbyrdes konversation. Det er de lydlige inspirationskilder til Tjøgersens Klaverkoncert. Hun har undersøgt og udviklet klaverspilleteknikerne sammen med koncertens solist og værkets bestiller, Ellen Uglevik, og publikum får lov at følge med helt ind i klaveret på den live-video, der er en del af værket.

Georg Friedrich Haas’Remixhar titlen efter det ensemble, der bestilte værket: Remix-Ensemble fra Porto, men titlen kunne også være en beskrivelse af, hvordan værket er opbygget. Haas har taget figurer, mønstre, motiver mm. fra tidligere værker og brugt dem i nye konstellationer, sat dem sammen, så de fik nye omgivelser. Han fortæller selv, at værket endte med at blive ekstremt koncentreret og dermed vældig krævende for de udøvende.


PROGRAM
Simon Christensen: Carved in Stone (uropførelse)
Kristine Tjøgersen: Klaverkoncert
Georg Friedrich Haas: Remix


*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .