spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Audiodays og Prix Audio 2023

Afholdt event

Audiodays og Prix Audio 2023

Fra DKK 1.494,00

Sted

Dato

27 okt 2023 kl. 08:00 - 23:00

Beskrivelse

Igen i år samles audiobranchen fra nær og fjern den 27. oktober 2023 for at hylde hele lydbranchen. På dagen har du mulighed for at opleve de uafhængige podcastere, lydbogsforlag, produktionsselskaber og de traditionelle radiostationer. Bliv klogere på branchen og få hentet inspiration til nye formater med dagens program der i år har fokus på, hvordan kunstig intelligens kan udnyttes i audiobranchen.

Derefter er der traditionen tro Prix Audio med middag, prisshow og afterparty på Axelborg i København. Vær opmærksom på, at du skal købe billet til aftenarrangementet for at deltage i Prix Audio.

Audiodays d.27 okt. på Scandic Copenhagen
Prix Audio d.27 okt. på Axelborg

Priser inkl. moms. 

Lokation

Scandic Copenhagen (Audiodays) og Axelborg (Prix Audio), Vester Søgade 6, 1560 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .