Spring til hovedindhold

Audiodays & Prix Audio 2024

Audiodays & Prix Audio 2024

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

25 okt 2024 kl. 09:00 - 26 okt 2024 kl. 00:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

🎙️ *Audiodays 2024 - En Konference for Lydelskere!** 🎙️

Er du passioneret omkring lyd og medieproduktion? Så må du ikke gå glip af **Audiodays 2024** arrangeret af Danskemedier. Denne inspirerende konference finder sted den **25. oktober 2024** i de moderne faciliteter hos **IDA**.

Audiodays er årets vigtigste begivenhed for alle, der arbejder inden for film- og medieindustrien, samt for dem, der blot er fascinerede af lydens verden. Uanset om du er en erfaren professionel eller en nysgerrig nybegynder, vil Audiodays tilbyde værdifulde indsigter, ny viden og ikke mindst masser af netværksmuligheder.

Billetpriserne spænder fra **DKK 295,00 til DKK 4.295,00**, hvilket giver dig fleksibilitet til at deltage på det niveau, der passer dig bedst. Oplev spændende oplægsholdere, deltag i interaktive workshops og få hands-on erfaring med det nyeste udstyr og teknologier på markedet.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at hylde lydens magi på **Audiodays 2024**. Skynd dig at sikre din billet - det bliver en oplevelse, du ikke vil gå glip af! 🎧✨

Arrangør

Lokation

IDA, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori