AUFORI // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
25 feb 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

AUFORI

Navnet AUFORI er en sammentrækning af ordene ​eufori​, ​apori ​og aforisme​ - alle tre nøgleord til det musikunivers, bandet har skabt. 'Eufori' - den stærke følelse af velvære og lykke. 'Apori' - rådvildheden og tvivlen. Aforisme - det kortfattede, fyndige udtryk for en tanke.

AUFORIs sange består af ærlig og skrøbelig poesi med sproglige billeder og refleksioner, hvilket blandt andet kommer til udtryk på sange som "Åbne Favne" og "Runddans". Med musikken vil de skabe et rum, hvor de selv og deres lyttere kan reflektere over verden, fremfor at bekymre sig om den.

AUFORI består af Anna Ritsmar (forsanger), Óliver Bernburg (guitarist) og Bjarke Mathiasen (pianist) og opstod i 2016, hvor de spillede deres debutkoncert på UHØRT Festival. Bandet har siden deltaget i KarriereKanonen, hvor de gik hele vejen til finalen, spillet på SPOT Festival, Wonderfestiwall, mm. - og er ikke mindst blevet spillet flittigt på radiokanaler som P3 og P6 BEAT. Deres numre er også blevet brugt i forbindelse med diverse tv-udsendelser på TV2

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke