Aurehøj Gymnasium Galla Afterparty

20 apr 2018 kl. 23:59 - 21 apr 2018 kl. 04:00

Restaurant Kongekilden, Enghavevej 8, 2930 Klampenborg


Kære Aurehøj

Efter verdens længste vinter, fyldt med sne, mørke og lockout-spekulationer, er det fantastisk at komme tilbage efter påske, til et solrigt og galla-sikret forår.

Årsbal markerer ikke blot et skoleårs sidste fest, men også slutningen på en årgangs arbejdsfyldte, men festlige rejse gennem gymnasietiden. Det markerer en række personlige sejre og giver i bund og grund 1.- og 2.g’erne lov til at feste side om side med deres (måske) yndlingsårgang.
Men vigtigst af alt, er galla, den absolut, Sidste chance for 3.g’erne at klæde sig flot på og feste på den måde i alle er kommet til at elske så højt.
Galla er en uforglemmelig aften... præcis som det skal være.


Men når brandalarmen har slået færdigt, lysene slukker og lærerne tager hjem, er det rart at vide, at man ikke bliver nødt til at tage det næste tog fra berns hjem. Det er en rar tanke, at selv efter en så brandgod aften, er der stadig mulighed for at binde aftenens sløjfe færdigt og feste med resten af Aurehøj til det bliver lyst og fuglene kvidrer.

Det er også en realistisk tanke, for på trods af dumme trusler om galla aflysninger og at der reelt set ikke er lang tid til, så er der alligevel blevet stablet et kæmpe arrangement på benene. Et afterparty som alle kan og burde komme til, for det er her hvor Aurehøj gang på gang, fjerner facaderne og viser dets sande jeg - og det er fandme fucking smukt.
Så kom til Aurehøj Afterparty og fortsæt en fantastisk aften med fri bar og transport lige til døren - nemmere og sjovere blir det bare ikke!! ♥

(Ps. Vi tjener ikke en krone på hverken billetsalg eller alkohol. Vi vil bare gerne sørge for, at vi alle kan hygge os og feste hele natten)

- Busser fragter os fra Aurehøj til Kongekilden ca. kl 12
- Fri bar i øl og sjusser på Kongekilden fra klokken 12 af
- DJ'er- Shots: 5kr

Afterparty billet

Salg lukket