Auteur Dinners: Fuglene over Sundet

26 sep 2018 kl. 18:00 - 21:30

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 Copenhagen S

Prismen og Øens Spisested inviterer til filmvisning, middag og debat med selve instruktør.

Om filmen

Dokumentarfilm 2016
Varighed: 90 min
Instruktør: Nicolo Donato
Producer: Peter Bech

Året er 1943, og Arne Itkin er en berømt jødisk jazzmusiker, der bor i København sammen med sin kone Miriam og deres 5-årige søn Jacob. Der begynder at gå rygter om, at tyskerne vil deportere alle danske jøder, og da det bliver en realitet, må familien flygte fra deres hjem. De får at vide, at de kan blive sejlet til Sverige fra Gilleleje af lokale fiskere, men lokale kollaboratører og Gestapo kommer hurtigt på sporet af dem. Nu handler det om overlevelse for den lille familie, som håber at de mennesker, der kan hjælpe, er til at stole på.

Om instruktøren

Nicolo Donato, Født 10. oktober 1974 i København. Donato har taget flere af Filmskolens efteruddannelseskurser og har arbejdet med musikvideoer, reklamer, kortfilm og spillefilm.

Kortfilmen "Os" (2006) blev vist til Cannes Film Festival og nomineret som bedste internationale film til Seoul International Film Festival. Spillefilmdebuten "Broderskab" (2010) blev vist på en lang række festivaler verden over og vandt prisen for bedste film til Rome International Film Festival.

Pris

200 kr. ink. film, debat og lækker middag på restaurant Øens spisested.

Billet

Salg lukket