Auteur Dinners: "Testamentet"

25 sep 2019 kl. 18:00 - 21:00

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Auteur Dinners, Prismen og Øens Spisested inviterer til filmvisning af "Testamentet" med efterfølgende middag og debat med instruktør Christian Sønderby Jepsen.

Dokumentar 2011

Varighed: 86 min

Instruktør: Christian Sønderby Jepsen

Om filmen:

Henrik har store problemer. Hans kæreste er skredet, hans stof-og alkoholmisbrug er helt ude af kontrol og han er i dyb gæld. Da alt er allermest dystert og hans problemer synes uovervindelige, bliver en dør tilet nyt liv åbnet. Henriks velhavende bedstefar dør og efterlader ham en formue. Men løftet om penge gør at en sand krig bryder ud i Henrik's familie og mange års svigt og forræderi bliver afsløret.

Om instruktøren, Christian Sønderby Jepsen:

Født 1977. Uddannet som dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2007 med afgangsfilmen 'Der er en krig ude foran mit vindue'. I 2008 fik Sønderby Jepsen international anerkendelse for 'Side om side (2009), der blandt andet vandt Grand Prix på Odense Filmfestival.'Testamentet' (2011), instruktørens første dokumentar i spillefilmlængde, blev inviteret til en lang række prominente internationale festivaler og blev hædret som bedste danske dokumentarfilm på CPH:DOX og ved Bodil-uddelingen.'Naturens uorden' (2015) deltog i hovedkonkurrencen på IDFA i Amsterdam og modtog også en række internationale priser.

Pris: 200 kr. inkl. film, debat og lækker middag på restaurant Øens Spisested.