Auteur Dinners: Værelse 304

04 okt 2018 kl. 18:00 - 21:30

Prismen, holmbladsgade 71, 2300 København S

Auteur Dinners og Øens spisested inviterer til filmvisning af "Værelse 304" med efterfølgende middag og debat med instruktør Birgitte Stæremose.

Spillefilm fra Danmark, 2011Varighed: 88 min.Producer: Jesper Morthorst og Jesper Morthorst.

Pris: 200 kr. ink. film, debat og lækker middag på restaurant Øens Spisested.

Om Filmen:

I løbet af tre dage krydser ni forskellige skæbner hinanden på et hotel i Købehavn. En hotelmanager gør status over en meningsløs tilværelse - med forfærdelige konsekvenser for ikke blot ham selv, men også hans kone og elskerinde. En spansk stewardesse leder efter intimiteten og finder den på en noget uventet måde. En reserveret receptionist bliver tvunget ud af sin isolation af en chokerende oplevelse. En albansk flygtning får endelig mulighed for at hævne sin kone, men ender i stedet med at opdage en overraskende side af sig selv. Samtidig bevæger to filippinske rengøringsdamer sig nærmest ubemærket rundt i hotellets mørke korridorer. Et skud sætter fortællingen i gang, og alt imens en tilsyneladende herreløs pistol skifter hænder, baner den ene historie vejen for den næste. Mennesker mødes i afsondrethed, deres inderste hemmeligheder bliver afsløret og deres skæbner opslugt i en dramatisk skildring af kærlighed og længsel.

Om instruktøren:

Stærmose er uddannet Master of Fine Arts fra Temple University. Stærmose spillefilmdebuterede med "Værelse 304" (2011) for hvilken hun modtog prisen for Bedste instruktør ved Aubagne Filmfestivalen i 2013. Dokumentarfilmen "Ønskebørn" (2009), med iscenesatte monologer skrevet af Peter Asmussen og fremført af gadebørn fra Prishtina, Kosovo, vandt flere internationale priser - heriblandt en Special Mention på Berlinalen og en Robert for Bedste korte dokumentar i 2010.Stærmose har også instrueret flere episoder af tv-serien "Norskov" (2015) samt spillefilmen "Darling" (2017).

Billet

Salg lukket