Avalon Khaan: Hæv dit Pengeflow - Lyden af et bedre liv Talkshow i Workshop Style

24 okt 2019 kl. 18:30 - 20:30

Vores Marked, Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg

Stoler du på, at du kan tjene penge? Hvor høj en løn er du værd? Hvilke følelsesmæssige koblinger har du til penge?

Kender du tanken: "Når jeg bare har pengene, så kan jeg endelig...."? På sin vis er tanken reel nok, for vi har brug for penge til at føre vores unikke bidrag ud i verden. Men koden til flere penge er følelsen af penge  - før du har dem. På denne aften vil Avalon fortælle om penge-mindset og give konkrete værktøjer til, hvordan du får flere penge. Intentionen for denne aften er, at du går der fra med større bevidsthed om dit eget forhold til penge og konkrete værktøjer til, hvordan du fysisk kan manifesteret det, dit hjerte længes efter. 

Avalon Khaan er grundlæggeren af eventet "Skru op", og har en "gendannelse" for kvinder, der vil lave forretning med hjertet, ved navn Love Leader. Avalons filosofi taler om, at når man finder sin sande hjertevej, så vil pengene følge. Selv er hun en succesfuld forretningskvinde samtidig med at hun er en af sin generations mest indflydelsesrige spirituelle ledere. Til dette talkshow vil du høre hendes filosofi om "bevidste penge", og du har mulighed for at fremlægge din penge-situation for Avalon og modtage hendes bedste vurdering af, hvordan du kan tjene mere.

Lyden af et bedre liv er et livsfilosofisk samtalemagasin, hvor jeg, Mannah Guldager, spørger til inspirerende menneskers budskaber. Det særlige ved TALKSHOWS er at der er live publikum, hvilket sætter sit præg på interviewet - Til dette arrangement er det et mix imellem interview og workshop, da en bærende del af aftenen vil være de fremmødtes egne penge/forretnings-eksempler og Avalons take på det.

Du er velkommen fra kl 18:30 hvor du får en god plads, bestiller noget at drikke/spise og får hilst på et par af de andre. Kl 19:00 starter interviewet og vi kan ikke åbne døren efter kl 19, så kom endelig i god tid. Kl 20:30 er vi færdige, så du kan komme hjem i ordentlig tid.

Du er yderst velkommen - det er meget sjovere, når du er med.

- Mannah