Avilius Talks med Papa Erotic fra FRAADS

Vesterbrogade 35, 1 tv. , 1620 København
16 jun 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 20,00
Billetter DKK 20,00

Kom og oplev Frederik/Papa Erotic fra FRAADS snakke om sin musik og sine tekster til 7. udgave af Avilius Talks. Vi fokuserer særligt på sangene fra FRAADS' fuldlængdealbum fra 2020 'FRaaaDS'.

Samtalen kommer især til at handle om konflikt i kærlighedsforhold — ikke bare som et acceptabelt onde, men som en nødvendighed for kærligheden i sig selv. Vi snakker om, hvordan teksterne på 'FRaaaDS' undersøger dele af kærligheden som distance og nærhed, temperamenter, lyst og transformationen af sig selv og den anden gennem forholdet. Vi snakker om, hvordan konflikter og svære snakke kan være udviklende i et forhold, med indspark fra ny psykologisk forskning og psykologisk teori.

Interviewet optages og udsendes efterfølgende som podcast. Avilius talks nr. 7 afholdes i forbindelse med Avilius' nye forløb “Kærlighed og det gode parforhold”.


I august 2020 udgav FRAADS deres længe ventede debutalbum ’FRaaaDS’, som har fået flotte anmeldelser med sig. Albummet er en magisk realistisk fortælling om en ung mand, der er fuldkommen opslugt af sine følelser, drifter og indre stemmer. Debutalbummet ’FRaaaDS’ fik ros fra toneangivende medier som Politiken, Information, Soundvenue og Bands of Tomorrow.

Billetter koster 20 kroner og inkluderer et glas vin i baren. Begrænset antal billetter. Arrangementet kræver fremvisning af gyldigt coronapas.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke