spring til hovedindhold

AWAKENING til din ULTIMATIVE MANIFESTATIONSKRAFT

AWAKENING til din ULTIMATIVE MANIFESTATIONSKRAFT

Fra DKK 444,00

Sted

Dato

10 sep 2024 kl. 18:30 - 21:30

Beskrivelse

AWAKENING til din ultimative MANIFESTATIONSKRAFT
Metoden der vil ændre ALT

Mie Moltke & Pia, The White Shaman

Glæd dig til denne helt særlige aften på Bremen i København, hvor der bliver skruet op for enerigen, og du vil få aktiveret din stærke manifestationskraft. 

Awakening er en helt særlig aften, hvor Mie Moltke og Pia, The White Shaman deler ud af deres mangeårige visdom og erfaringer, som denne gang Inviterer dig som publikum ind til at opnå kontakt til din indre ultimative Manifestationskraft. Begge vil de offentligt åbne for unikke fremgangsmåder, der gennem årene har bragt dem i mål med et væld af Manifestationer, ligesom du vil blive præsenteret for Metoden, der for dem har ændret ALT, og som ligeså kan bringe dig i mål med dine drømme.

Manifestation er ikke for ´nogle´. Det er for ALLE. Dette vil du mærke og opleve her. 

Aftenen vil bl.a. føre dig igennem inspirerende snakke, healende Meditationer, forløsning af blokering, spirituel adgang og kanaliserede budskaber til dig. Der vil være live musik, der vil være grin og fordybelse. Der vil være plads til det, som skal til for at åbne op for din manifestationskraft - og helt særligt præsenteres du for Metoden, der vil ændre ALT.

Det bliver en Magisk aften, der vil fylde dit hjerte og sjæl med nye muligheder og hjertegribende oplevelser. Og ingen tvivl om at du bliver forkælet på flere måder.

Skynd dig at snuppe din billet, mens der stadig er pladser. 

Praktisk:

Bremen Teater, Kbh
Dørene åbner 60 min. før start. Der vil være en kort pause midtvejs.

Der er ikke nummereret pladser. Du kommer og bliver tjekket ind, og så går du ind og finder en plads i salen.

Billetter kan ikke refunderes efter køb, men du kan sælge den videre til en anden.

Om dine værter:

Mie Moltke
Danser, spirituel lærer, underviser og foredragsholder.

Mie arbejder i dag primært med personlig udvikling og har gjort det de sidste mange, mange år. Mie guider, støtter og underviser hundredevis af kvinder gennem kontakten til krop, sind og sjæl - og her hjælper til forandring gennem bevægelse, energiarbejde, meditationer og musik.
Bevægelse er et element, som altid har været - og vil altid være del af hende. Her ligger også den store forskel fra mange andre veje - kroppen i bevægelse er en fantastisk vej ind til glæde, mening og transformation.

Mie har gennem de sidste mange år skabt rum - gennem flow, events, retreats, kurser, foredrag og meditationer - hvor hun guider ind i det, som hun er drevet af: en autenticitet, power og sårbarhed til mange hundredevis af kvinder, som hjælper dem tættere hjem til dem selv i deres liv. Du skal ikke fixes, for du er ikke i stykker. Du skal have plads og støtte til at finde hjem til dig igen, hvor du trygt og sandt kan leve det liv du drømmer om med hele dit potentiale.
"Du er lige som du skal være & du må være her, som du er."

Mie er founder af Soulhouse/Moving Souls på Nørrebro, TOGETHER NOW, Feminineflow og Soul Dance Workout konceptet. 

Pia, The White Shaman

Pia Nissen har som Den Hvide Shaman bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery.

Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at leve deres Liv fra hjertet i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige.

Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som SjælsMentor og Spirituel Lærer undervist og talt for i tusindevis af mennesker.

Hun er iværksætter af større organisationer og hendes Indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere og ikke mindst hendes personlige rejse fra mørkets dybde til Lyset kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

"Min største mission med mit virke som Shaman er at bidrage alt det, jeg kan til, at du lykkes med at leve det liv, du af hjertet drømmer om i alle områder af Livet.

Livet har for mig været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har jeg gennem de mange første år af min levetid bevæget mig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig. Trods et ufatteligt mørke har jeg formået at bevæge mig igennem de mest traumatiske oplevelser og at heale alt, der kaldte på kærlighed. Med mere end 30 års erfaring i personlig udvikling og med de smukkeste opdagelsesrejser i Spirituel Mastery, er jeg så ydmyg omkring de mange fantastiske mennesker min rejse verden over har favnet. Og jeg ser det som den største gave i ren kærlighed at få lov til at bidrage til din Transformation med at hente dine tabte Sjælestykker hjem, så du erindrer hvem du er i din sande kerne. Jeg ønsker af hjertet, at du tillader dig selv at leve fra din Sjæl, det ypperste mest sande og kærlige sted i dig.

Arrangør

Lokation

Bremen Teater, Nyropsgade 39, 1602 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder