B-Joe: Ready To Ride - 30 års Jubilæumsshow

B-Joe: Ready To Ride - 30 års Jubilæumsshow

Sted

Dato

20 sep 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

I år er det 30 år siden at B-Joe’s andet, og meget markante, album, “Ready To Ride”, udkom. Det skal fejres!

Derfor laver vi et stort jubilæumsshow i Islands Brygges Kulturhus d. 20. september 2022., hvor vi spiller alle hits’ne fra både Ready … og debutpladen. Pladen blev et øjeblikkeligt hit, da den udkom. Den var det mest spillede album på DR P3 i 5 uger i træk, og den afstedkom masser af TV-shows og en utrolig masse liveaktivitet, både herhjemme og i udlandet. B-Joe spillede således store turnéer i både Tyskland - hvor Ready to Ride også udkom - og i USA.

B-Joe var på det tidspunkt mest kendt for deres utrættelige optrædender på det legendariske Lades Kælder i København, som de meget belejligt lavede om til en vaskeægte rockklub, hvor de selv endte med at spille over 1000 koncerter over en årrække. Det var da også på selvsamme Lades Kælder, at der en dag kom en smart, udenlandsk pladeproducer forbi og lyttede - og sagde:

“Fedt, drenge! Jeg vil gerne tilbyde jer en millionkontrakt.”

Alle sejl blev sat til, og pladen blev indspillet og mixet i det originale Sweet Silence Studio på Amager, med superproduceren, Flemming Rasmussen, bag den enorme mixerpult. “Mand Over Bord”, tidens hotteste pladecoverdesignere, blev sat til at lave omslaget, og det blev en både eksklusiv og provokerende sag - som endte med at afføde feministiske protestdemonstrationer og et enkelt aflyst show i Austin, Texas, hvor bandet spillede til SXSW Festivallen - og … endte som breaking news i den lokale TV avis. Titlen, ”Ready to Ride”, i kombination med en legetøjsgyngehest med bryster, var trods alt for meget for amerikanerne - og ville vel egentlig også være det i Danmark i dag.

Dengang var det bare en “hyldest til kvinden”, som bandets trommeslager, Jesper Irn, med et glimt i øjet udtrykte det. Siden - efter omkring 3000 spillede koncerter - løb bandet træt og gik hvert til sit. Guitarist, sanger og sangskriver, B-Joe Johansen, fortsatte i sporet. Jesper Irn flyttede til London og blev til produceren, Polarbear, og bassist, Nils Krøyer, indgik i diverse bands og et rockprojekt for børn.

Men nu … samles de tre originale medlemmer igen til et brag af en koncert - for at fejre og mindes ungdommens salige rock’n roll stunder. De lover, at der kommer mindst lige så meget knald på som der var dengang, og at de spiller alle de markante hits.Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at bestille, hvis du vil være med. Det bliver en “once in a lifetime experience” som man siger i det store udland.

B-Joe 2022:

Jesper “Polarbear” Irn: Trommer

Nils Krøyer: Bas

B-Joe: Guitar/vokal

Arrangør

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .