B-Joe's Blues Joint

22 jan 2021 kl. 19:00 - 21:30

KOM I GOD TID!!!

B-Joe’s Bluesjoint består denne aften af en samling af landets bedste musikere kendt fra bl.a Delta Blues Band, Omar & The Howlers, CV Jørgensen, Walter Trout, Bifrost, Björn Afzelius, Bo Diddley, Louisiana Red, Earl Thomas og Champion Jack Dupree.

Knut Henriksen: Bas
Asmus Jensen: Trommer
Finn Poulsen: Guitar/mundharpe
B-Joe Johansen: Guitar/Vocal

Samt forskellige gæstestjerner - bl.a. superbassisten, Jesper Lynghus og de to fantastiske sangerinder, Nanna Larsen og Louise Brüel Flagstad. 

💥

Der bli’r serveret blues i alle afskygninger - dog med undtagelse af de kedelige og stillestående. Voodoo Child og Mojo’s på alle hylder - og en god portion Love Potion No.9 til de kærlighedshungrende. Hendrix og Robert Johnson mødes igen ved den berømte og berygtede Crossroads i Clarksdale Mississippi, og der bliver skrevet kontrakter med både Gud og djævlen.

En helt speciel oplevelse, du ikke vil gå glip af! Der er et begrænset antal billetter pga. Corona, så skynd dig at bestille dine!!!

Kære gæster

Pga. regeringens restriktioner i forhold til Covid skal serveringssteder lukke kl. 22.

Det er desuden et krav, at I har ansigtsmaske på, når I ankommer, og når I bevæger jer rundt i lokalerne. Når I sidder ved jeres borde, må I godt tage dem af.

Jeg er som indehaver selvudnævnt Mama Covid Stringenza og har hele tiden overholdt SAMTLIGE regler! I bliver fx anvist pladser, så vi 100% kan garantere for afstanden mellem jer. Det betyder, at selve indgangsproceduren tager tid, så vær søde at komme i GOD tid, så vi undgår "propper".

I skal fortsat også selv være opmærksomme på at overholde en meters afstand til alle. Er I i risikogruppen, skal I holde jer 2 meter fra andre. 

Er I syge, må vi bede jer være ansvarlige og blive hjemme.

Vi beder jer spritte hænder af ved indgangsdøren og have jeres billetter klar på print eller telefon.

Vi beder jer desuden spritte hænder, inden I køber i baren.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 18.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.30, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.30. 

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Anbefalede events
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke