B-Loose "Women in Blues"

20 nov 2020 kl. 18:00 - 22:00

"Women in Blues" er titlen på B.Looses 2020 Show, der fokuserer på de kvindelige bluesikoner.

Verden har oplevet blueskvinder, der har berørt os alle, bl.a: Koko Taylor, Maggie Bell, Linda Perry, Janis Joplin, Beth Hart, Bonnie RaiH og EHa James. Disse kvinder bidrager til bluesmusikken med en vidunderlig blanding af vrede, frustration, sorg, tab, afvisning og kærlighed gennem deres musik og tekster, der efterlader os med livet, som det er, når vi lever det.

I showet skaber bandet en atmosfære fuld af respekt for disse kvinders musikalske udtryk og med et strejf af B.Loose i vores fortolkning af sangene.
B.Loose havde med sidste års show “Ain’t no saint’ den store fornøjelse at spille fire koncerter på The International Rory Gallagher Festival i Ballyshannon i Irland.


Pris: 

Kl. 18.00: 2 retters menu og koncert for kr. 395,- pr. person

Kl. 19.30: Adgang til showet, efter spisning kr. 195,- pr. person.

Vin/øl/vand ad libitum fra kl. 18-21.30 kan købes på stedet for kr. 200,- pr. person.

Overnatning med morgenmad i dobbeltværelse, 2 retters menu med vin/øl/vand ad libitum fra kl. 18-21.30, kaffe og cognac/likør efter middagen, samt koncertbillet for kun kr. 1.000,- pr. person.

Koncerten skal være afsluttet kl. 22.00 og der tages naturligvis hensyn til de på tidspunktet gældende Covid-19 regler med
afstand, sprit og mundbind.

Netværk

Nordsjællands nye Musikhotel

Mad, Musik og Madras er sloganet for Hundested Kro og Hotel, der hele året rundt afholder diverse musikarrangementer, pop-up koncerter, Åben Mic, Søndagsjam og meget meget mere.

Nyd koncerterne i de hyggelige omgivelser på den gamle kro, hvor atmosfære, underholdning og betjening går op i en højere enhed. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke