Bab L’Bluz (MA/FR) + Bahima

eventet sluttede

Bab L’Bluz (MA/FR) + Bahima

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

06 aug 2021 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Døre kl 16 / koncert kl 17

Med den magnetiske Yousra Mansour i front skaber Bab L’Bluz elektrificeret og hypnotisk gnawa med plads til både poesi og revolutionær nerve. De har netop modtaget Songlines’ pris for bedste fusions-navn og nu indtager det fransk/marokkanske band ALICE Summer Series! Bahima varmer op med deres atmosfæriske og orientalsk-farvede sange.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Da magasinet Songlines for nylig uddelte deres prestigefyldte priser for den globale musik, hev bandet Bab L’Bluz prisen for bedste fusion hjem. Vi synes da også, at det er lidt af et scoop, at det fransk/marokkanske band nu gæster Summer Series. 

Bandet vakte solid opsigt med deres album “Nayda!”, der udkom på Real World Records sidste sommer. Et album, der blander en hypnotisk gnawa-tradition med nordafrikansk blues, funk, psychedelia og en gnistrende rock-feeling. I Yousra Mansour har det velspillende band en magnetisk frontfigur, der på én gang omfavner dybe traditioner og udfordrer disse, bl.a. ved som ung kvinde at indtage en rolle, der i gnawaen typisk har været forbeholdt mænd. Selve albummet er opkaldt efter en ny bølge af unge kunstnere i Marokko - nayda-bevægelsen - der typisk synger i den særlige darija-dialekt. Alt i alt er Bab L’Bluz et frisk pust på den globale musikscene - et band, der formidler både revolutionær energi og en kærlighed til traditionen. Der er lagt op til en ekstatisk musikoplevelse, når de indtager ALICE Summer Series.

Bahima

Det unge band Bahima varmer op denne eftermiddag. Bandet, der tidligere har kunnet opleves på Free Folk Mondays på ALICE, er et frisk pust på den danske scene for roots og global musik – og et band, hvor vestlige og østlige musikalske elementer mødes. Med skæve taktarter, orientalske skalaer og gribende melodier skabes et atmosfærisk univers, som løftes af et personligt og lyrisk udtryk med danske tekster.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.


Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .