Baby, bøger og leg - Tips og tricks (0-2 år)

Baby, bøger og leg - Tips og tricks (0-2 år)

Billetter fra DKK 20,00

Sted

Dato

20 apr 2023 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Babybiblioteket i Kildevæld 


Sprogstimulering ved børnebibliotekar Birgitte, kom til en hyggestund med tips og råd om de bedste pegebøger og sprogstimulering for barselsforældre, hjemmepassere og babyer i alderen 0- 2 år. Tag gerne din baby med, så kigger og leger vi med bøgerne sammen.

De præsenterede bøger kan efterfølgende lånes via din mobil, blot du har downloadet biblioteksappen.

Billetpris 20, kr. går til kaffe og kage.

Workshoppen foregår i Kildevæld Kulturcenter, indgang mellem skolen og Kildevældsparken, der er plads til barnevognene indenfor.


Arrangementet er en del af arrangementsrækken Babybiblioteket kommer, hvor der undervises i livet med en baby med fokus på motorik og sprogstimulering.

Lokation

Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5C, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .