Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Baby Did A Bad Thing på SG25

Afholdt event

Baby Did A Bad Thing på SG25

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

09 dec 2023 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

https://www.youtube.com/watch?v=YJ_ZhRFdQSA&pp=ygUYYmFieSBkaWQgYSBiYWQgYmFkIHRoaW5n

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing vender tilbage med nye sange, nyt album og selvfølgelig ny turné. Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en Corona tid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere og publikum begejstret mod første album fra de herrer. Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og især at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet ’mere folk end country’. Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed i både arrangementer og tekster. ”De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem,” lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted. ”Og så er der plads til mere dynamik, mere flerstemmigt kor og flere rockelementer. Ja, vi rager ned fra alle hylder denne gang...”Baby Did a Bad Thing er: Jonas Fjelsted (vocal/ guitar) Casper Simonsen (trommer) Thomas Friis (bas) Mikael Sort (pedal steel/ guitar)

Arrangør

GRÆSRØDDERNES KULTURHUS

SG25 er et non-profit Kulturhus i Haderslevs historiske bymidte, drevet af frivillige, udelukkende for at skabe mere kultur og fællesskab.

Her kan du høre koncerter og foredrag, deltage i fællesspisning, se på kunst, tage til dansefester eller mødes i strikke- eller krea-caféer.

Følg os på Facebook


BLIV FRIVILLIG
Har du også lyst til at der skal ske noget mere liv, musik og kultur i din by? Så meld dig som frivillig eller arrangør og bliv en del af et sjovt fællesskab!
Skriv til frivillig@sg25.dk


BLIV STØTTEMEDLEM
Som støttemedlem af SG25 er du med til at skabe liv, musik & kultur i huset. Du får også mulighed for at leje SG25 til private fester, og du får tilsendt nyhedsmail med arrangementer.
Indbetal 100,- på MobilePay 73811 og skriv "medlem: navn og mail" i kommentarfeltet

Lokation

SG25, Slotsgade 25, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .