Baby Zoneterapi Workshop for forældre

eventet sluttede

Baby Zoneterapi Workshop for forældre

Billetter fra DKK 175,00

Dato

15 dec 2011 kl. 10:00 - 11:30

Beskrivelse


Brug den naturlige behandlingsform zoneterapi til at give ro eller lindre ubehag hos din baby og dit lille barn.


Baby Zoneterapi er en mild, men meget effektiv metode, som forældre kan bruge til at løsne op for spændinger hos barnet.  Babyer elsker at røre ved deres fødder og blive berørt på fødderne.  Baby zoneterapi kan hjælpe på kolik, luft i tarmene, tandkløe og forbedre barnets søvnvaner.


Tilmeld dig en gruppe workshop (private grupper kan arrangeres efter ønske), der vil gøre dig i stand til som forælder trygt at bruge de effektive teknikker på din baby eller dit lille barn derhjemme og opnå synlige resultater. At give din baby eller dit lille barn zoneterapi er en omsorgsfuld måde at lindre og berolige på. Samtidig styrker zoneterapi båndet mellem forældre og barn.


Et  gavekort til en workshop er en dejlig og original gave til nye forældre.


Workshop forgår på engelsk, men jeg taler også dansk.


For mere information og spørgsmål om zoneterapi eller workshop kig på www.carolinecain.dk.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .