eventet sluttede

BabyDans (forældre og baby 2-12 mdr.)

DKK 420,00

Sted

Dato

06 maj 2020 kl. 11:00 - 17 jun 2020 kl. 12:00

Beskrivelse

Nyd glæden ved dans sammen med din baby!

Dans styrker tilknytningen mellem forælder og barn, og stimulerer babyens sansemotoriske udvikling. Holdet giver mulighed for samspil mellem babyerne, mens vi arbejder med kreativ dans, improvisation og let koreografi.

Forælder og barn vil blive en kunstnerisk duet på et hold, der samarbejder, deler, nyder og slapper af.

Praktisk info

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Onsdage i maj-juni. I alt 7 mødegange: 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6

Hvis en mødegang aflyses af underviseren, fx pga. sygdom, vil der blive givet en erstatningsgang 24/6.

Hold: kl. 11.00 - 12.00

Holdet er for forældre (eller bedstemor/far) med babyer mellem 2 til 12 måneder. Alle kan være med også selvom du ikke har trænet dans før. Aldersangivelsen er blot vejledende. Såvel lidt ældre som yngre babyer er velkomne.

Prisen dækker en voksen og et barn.

Medbring lås til barnevogn.

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold, er du velkommen til at kontakte underviser Caterini Dinopoulou: c.dinopoulou@yahoo.com

Caterini er danselærer, Pilatesinstruktør, koreograf, performer og ny mediekunstner. Hun har fremvist sine produktioner og foredrag på over 30 forskellige internationale festivaler og konferencer. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har 2 børn og har været specialiseret i præ- og postnatal træning siden 2011. Indtil for nylig har hun også instrueret KINETICS Dance & Visual Art Center (Kreta). Hun studerede Dans og Visuel Kunst på Brighton Universitetet. Hun blev tildelt et stipendium fra Onassis Foundation, og har gennemført en MA I Performance og Koreografi på Chichester Universitet. Hun er også certificeret BASI Pilatesinstruktør. 

Bindende tilmelding
Tilmelding kan ikke annulleres. 
Ved køb af billet tillægges et gebyr.
Tilmelding åbner 19. november kl. 19.00

Arrangør

Lokation

Prismen Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .