Babymassage

Valhalsgade 4, 2200 København
29 maj 2020 kl. 11:00 - 11:45
Super arrangør
Billetter DKK 38,00
Billetter DKK 38,00

Kom og få en dejlig nærværende stund med dit barn. Babymassage er en dejlig samværsform, hvor forælder og barn gennem berøring og kærtegn lærer hinanden bedre at kende. At få massage er med til at give barnet en større kropsbevidsthed og glæde ved at kunne mærke sig selv og dermed en styrkelse af barnets motoriske evner. Rikke-Lise, som er psykomotorisk terapeut, vil instruere jer i, hvordan man med rolige og rytmiske strygninger kærtegner barnet fra top til tå.

Kurset foregår i den store sal på første etage i Osramhuset. Der er mulighed for - på eget ansvar - at lade barnevogne stå i stueetagen.

Du skal selv medbringe håndklæde og olie.

Hvem: Babyer på 2-6 måneder og deres forældre
Hvornår: Fredag d. 29. maj kl. 11.00-11.45 
Pris: Kurset koster 38 kr. + gebyr (forældre følger gratis med)

Underviser er Rikke-Lise Andersson, som du måske allerede kender fra vores Motorik og Samspil hold. Rikke-Lise har stor erfaring med babyer og motorik, bl.a. gennem sit mangeårige arbejde på APA - Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik. Rikke-Lise er uddannet afspændingspædagog, kraniosakral-terapeut, motorikvejleder og Marte Meo-terapeut.

Profile picture
Osramhuset
OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke