Babymotorik

eventet sluttede

Babymotorik

Sted

Flere tidsrum

20 maj 2022

Beskrivelse

Kom til en hyggelig formiddag med din baby i trygge rammer. Den står på leg, øvelser og snak om, hvordan du bedst muligt kan stimulere – og undgå at overstimulere – din baby.  

På dette kursus laver vi en blanding af sanse motorik, kommunikation og samspil med dit barn. Du får viden om vigtigheden af at se sit barns initiativer, og hvordan du bedst støtter det. Gennem forskellige praktiske øvelser lærer du, hvordan du bedst muligt kan stimulere din babys forskellige sanser. Vi kommer omkring følesansen, muskel og led sansen og hovedbalancesansen og taler om, hvad de forskellige sanaser betyder for barnets udvikling.   

På kurset taler vi også om vigtigheden af, at al stimulation af barnet sker i samarbejde med barnet. Det gælder om at iagttage barnets reaktioner, lytte til det signaler og respektere, når det har fået nok og det trænger til ro. Vi voksne kan i vores iver komme til at overstimulere, så barnet bliver urolig, fordi det får for mange indtryk. Det vil vi ruste dig til at undgå. 

Hvad: Kursus i babymotorik 
Hvornår: Fredag d. 20. maj kl. 10.00-10.45 & kl. 11.00-11.45
Hvor: Den store sal i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N 
Hvem: Babyer på 3-7 måneder og deres forældre 
Pris: 40 kr. + gebyr (forældre følger gratis med) 

Underviser er Rikke-Lise Andersson, som du måske allerede kender fra vores Motorik og Samspil hold. Rikke-Lise har stor erfaring med babyer og motorik, bl.a. gennem sit mangeårige arbejde på APA - Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik. Rikke-Lise er uddannet afspændingspædagog, kraniosakral-terapeut, motorikvejleder og Marte Meo-terapeut. 

Hvis kurset bliver aflyst pga. Corona, vil du få billetprisen retur. Vi refunderer ikke billetgebyret. 

Arrangør

OSRAMHUSET er et kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.

Lokation

Osramhuset Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .