spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bachkantater

Afholdt event

Bachkantater

Fra Gratis

Sted

Dato

07 nov 2020 kl. 15:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Du kan købe billet fra lørdag 31. oktober kl. 15!

Pga Corona-pandemien er der kun adgang til denne begivenhed med en gyldig billet. Der er sørget for god afstand mellem tilhørerne.

Enghave Barok opfører Kantate 27 "Wer weiß, wie nahe mir mein Ende?", Kantate 37 "Wer da gläubet und getauft wird, der wird selig werden" samt Kantate 186 "Ärgre dich, o Seele, nicht".

Solisterne er Else Torp, sopran, Daniel Carlsson, kontratenor, Mathias Monrad Møller, tenor og Jakob Bloch Jespersen, bas. Som altid er vi i godt selskab med Viggo Julsgaard Jensen, der helt i Bachs ånd knytter en kort prædiken til værkerne.

Pga behovet for 2 meters afstand ved sang, under Corona-pandemien, vil sangere og orkester stå i en alternativ opstilling, som betyder at nogle musikere kommer til at stå med ryggen til nogle tilhørerne.

Begivenheden bliver streamet live - ved køb af billet giver man samtidig samtykke til at man kan komme til at optræde i baggrunden af udsendelsen.

Husk mundbind, som skal bruges til og fra siddepladserne i kirken.

Dørene åbner kl. 14:30 - kom i god tid for at undgå trængsel ved indgang og toiletter.

  Arrangør

  Lokation

  Enghave Kirke Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, 1720 København V

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .