BACK TO THE 90'S - DJ Skoge & Basministeriet

27 apr 2018 kl. 22:00 - 28 apr 2018 kl. 05:00

Shakespeare Nightclub & EventHouse, Stationspladsen 2-4, 6870 Ølgod


Back to the 90's og nu ENDELIG I JYLLAND - DJ Skoge & basministeriet!

Shakespeare Nightclub sparker dørene op til ægte 90'er fest og er stolte af at kunne præsenter - for første gang i Jylland - "DJ Skoge & Basministeriet" - Kendt fra blandt andet Facebook, PartyZone og højaktuelle til dette års "Vi elsker 90'erne" tour.
Med Skoge og hele basministeriet bag det musikalske komfur, er der lagt op til en aften, med alle de dejlige rytmer og alt den dejlig bas vi husker og elsker fra 90'erne og de tidlige 00'er!
Kombineret med husets egen Dj SuneE som også har støvet de "gamle" plader af, vælter vi stedet med alt den bedste retro dance fra blandt andet ATB, Darude, The Hitmen, Gabry Ponte, Energy 52 Danijay, Pulsedriver og mange mange flere!

Baren er fyldt til bristepunktet og som altid med skarpe priser og friske tendere, så det eneste der mangler er netop DIG! - For der er virkelig lagt op til et brag af en fest!
Om du vil støve buffalo støvlerne af og finde benvarmerne frem er helt op til dig så længe du blot er klar til masser af shoutout, bassarm og 90'er stemning natten lang!

Køb din entré billet her på billetto til kun 85.- og få en gratis drink med i prisen!
Men skynd dig, kun et begrænset antal billetter!!

Eventuel overskydende entré billetter sælges i døren til 100.-


Entré - inkl. en drink

Salg lukket