spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Backbeat præsenterer i samarbejde med Lygten Station "Trainman Blues" - Live album recording!

Afholdt event

Backbeat præsenterer i samarbejde med Lygten Station "Trainman Blues" - Live album recording!

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

26 nov 2020 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Backbeat præsenterer i samarbejde med Lygten Station:

Trainman Blues er et støvet, og stemningsfuldt blues projekt, der er søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen. Siden deres album debut i Marts 2018, har de optrådt i store dele af Europa, og har vundet en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt blueskonkurrencen Danish Blues Challenge.Koncerten på Lygten Station bliver en eksklusiv oplevelse, da koncerten bliver indspillet til en udgivelse af et live album, til at følge op på det næste album "Shadows & Shapes" der udkommer i April 2021.Bandet stiller op i stærkeste opsætning, derudover Richard (guitar/sang) og Laust (bas), også tæller Ronni Boysen (guitar) og Thomas Crawfurd (trommer).Til koncerten vil man kunne høre numre fra både første og andet album, inklusiv sange der endnu ikke har set dagens lys, hverken til koncerter eller online, samt et par af bandets bedste covernumre. Alle gæster ved koncerten, vil få en gratis cd, inden det officielt bliver udgivet.

Dørene åbner 20.30.

Lokation

Lygten Station Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .