Spring til hovedindhold

BACKGAMMON AFTEN - Sidste mandag hver måned

BACKGAMMON AFTEN - Sidste mandag hver måned

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

27 maj 2024 - 25 november 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kalder alle Backgammon entusiaster!

Så er der mulighed for at komme ned i Friis Streetfood og spille en masse Backgammon, den sidste mandag hver måned afholder vi nemlig Backgammon aften

Datoerne er 29/4, 27/5, 24/6, 29/7, 26/8, 30/9, 28/10, 25/11 og så slutter vi året af med et jule/nytårs backgammon event

Det er gratis at deltage og så kan du kombinere en hyggelig Backgammon aften med lækker mad og drikke fra de forskellige spændende madboder der er i Friis Streetfood

Vi har spil du kan bruge, men du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit eget spil med

Tidsplan for aftenen:

Kl.18.30 er der undervisning i Backgammon

Kl.19.00 – kl.22.00 er der Backgammon turnering

Vi kører en turnering, men man skal ikke deltage i turneringen for at være med til Backgammon aften

Værten for Backgammon aftenerne er Bertram Seiferheld

Der er lagt op til nogle super hyggelige aftener så kom og mød andre Backgammon entusiaster

Syntes du dine venner, familie, kollegaer, studievenner trænger til at opleve noget nyt, så tag dem under armen og inviter dem på en Backgammon dyst

Arrangør


Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Alt du skal vide om Friis Shoppingcenter: Centret åbnede i marts 2010 og giver dig et udsøgt udvalg inden for tøj, sko, skønhed, boligindretning og meget mere. I Friis Shoppingcenter, i Aalborg,  finder du noget for enhver smag, her finder du både Danmarks mest kendte fitnesskæde, Fitness World, specialbutikker og et stort udvalg af moderne og populære mærker og konceptbutikker – både internationale og danske, fordelt på 2 plan. I kælderen finder du en af byens mest attraktive parkeringsmuligheder med hele 850 P-pladser, der giver nem adgang til centrets butikker og byens øvrige tilbud.

Lokation

Friis Streetfood, Nytorv 27, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori