★ BAD BUSINESS [DK] SKARNET [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

21 feb 2020 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ BAD BUSINESS [DK] SKARNET [DK] ★ 21. FEBRUAR @ HIGH VOLTAGE ★

Good time sleazy rock 'n' roll bandet Bad business sætter det stenede og hårdslående Skarnet stævne på High Voltage og det rimer på fest!

★ BAD BUSINESS [DK] ★

Bad Business er et dansk Hard rockband med rødderne solidt plantet i slut firsernes amerikanske ”good time” party og halvbeskidte sleaze rock. Bandet spiller melodiske og let genkendeligt Hard rock, hvor numrene drives af beskidte guitar riffs og power trommer, - tilsat energisk lead vocal der stiltypisk kradser i ørerne. Det nylige udsendte album ”Last Call for Rock`n Roll” er blevet modtaget flot i DK og udland, og Bad Business sammenlignes lejlighedsvis med alt fra D-A-D til LA Guns, og i enkelte tilfælde bringes selveste Guns N´ Roses på banen. En typisk kommentar fra Bad Business på sådanne sammenligninger kunne med genert sort humor være, - ”vi kender ikke nogen af disse bands, men hvis de spiller godt er det sgu fint med os.” Gennemarbejdet musik og gode anmeldelser forpligter, og Bad Business kommer med højt skum på øllet og solid rock`n roll til publikum.

★ SKARNET [DK] ★

Skarnet er et nyt band på den danske rockscene med base i Storkøbenhavn. Musikken er tung og forførende med melodiøse guitarriffs. Teksterne er på dansk og har noget på hjerte med deres temaer fra hverdagens Danmark. Skarnets ord udfordrer og får lytteren til at spidse ører, når der bl.a. fortælles historier om indre uro i mennesket, livet i overhalingsbanen, higen efter lykke og begyndende sindssyge. Live er Skarnet en ekstraordinær oplevelse, hvor publikum bliver blæst ned af stolene og ud på gulvet af den enorme energi, som netop kendetegner Skarnets musik og liveoptræden. Skarnets mission er at være talerør og platform for den afmagt og frustration, der kan opstå hos mennesket i vores larmende og globale samfund. Skarnet er en gadedreng, der råber fra gadehjørnet og en skarnsknægt, der laver unoder og stikker en kæp i livets hamsterhjul. Skarnet spiller sød musik i dit øre og vil vække den lille djævel i dig.Musikalsk er Skarnet inspireret af bands som ”Five Finger Death Punch”, ”Clutch”, ”DAD”, ”Metallica” og ”Black Stone Cherry”.

Vi snes og spred ordet! 🤘😽⚡️

ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18