Spring til hovedindhold

Bad Seed Beer Fest 2024

Bad Seed Beer Fest 2024

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

16 aug 2024 kl. 16:00 - 17 aug 2024 kl. 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bad Seed Beer Fest er tilbage - og denne gang er det større og bedre end nogensinde før! 

Tag med os på den ultimative øloplevelse, når vi for fjerde gang afholder Jyllands fedeste ølfestival den 16. & 17. august 2024 på Studenterhuset i Aalborg.

Vi er stolte over at kunne præsentere et fantastisk line-up af 25 af de vildeste bryggerier, både lokale helte og internationale stjerner fra UK, USA, Sverige og Tjekkiet. Glæd dig til at udforske en verden af velsmag med ikke mindre end 50 forskellige øl, nøje udvalgt fra nogle af verdens bedste bryggerier!

Bad Seed Beer Fest er ikke kun en ølfestival - det er en oplevelse! Vi skaber to dage fyldt med energi og god stemning, hvor du kan hygge med ligesindede ølelskere og møde de passionerede bryggere ansigt til ansigt.

Hver session varer 4 timer fra kl. 16:00-20:00 - så du har masser af tid til at nyde øl i absolut verdensklasse. Hele udvalget bliver skiftet mellem sessions, så der er nye oplevelser at få ved hver session.

Din billet åbner dørene til en verden af smagsoplevelser. Nyd ubegrænset adgang til alle øl på festivalen og få et eksklusivt smageglas med i prisen. Alt dette for kun 495 kr + gebyr


Deltagende bryggerier:

Forager Brewery (USA)

Messorem Bracitorium (CA)

Spartacus Brewing (BR)

Verdant Brewing Co. (UK)

Donzoko Brewing (UK)

Track Brewing Co. (UK)

O/O Brewing (SE)

Stigbergets Bryggeri (SE)

Vinohradsky Pivovar (CZ)

Moersleutel (NL)

The Kernel Brewery (UK)

DEYA Brewing Co. (UK)

Schlenkerla (DE)

Malmö Brewing Co. (SE)

Bad Seed Brewing (DK)

Observatoriet (DK)

Gamma Brewing Company (DK)

Y Not Brewing (DK)

Copenhagen Commons & Insight Cellars (DK)

Warpigs Brewpub (DK)

Copenhagen Mead Company (DK)

Stepping Stone Brewing Co. (DK)

Special Guests:

Det Belgiske Hus (DK)

Braufrisch - Franconian Beer (DE)Lokation

Studenterhuset Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori