Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bådtur til/fra Refshaleøen og udstillingen Light & Space på Copenhagen Contemporary, med Copenhagen Light Festival

Afholdt event

Bådtur til/fra Refshaleøen og udstillingen Light & Space på Copenhagen Contemporary, med Copenhagen Light Festival

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

17 feb 2022 kl. 18:30 - 21:35
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bådtur til Refshaleøen og udstillingen Light & Space på Copenhagen Contemporary, med Copenhagen Light Festival

Kom med på denne helt særlige sejltur op gennem den natmørke Københavns Havn og oplev lysværker fra vandet. Båden sejler denne aften uden for sin normale rute, og viser jer en ny side og vinkel på København om natten.

Vi lægger til ved Refshaleøen, hvor I har 2 timer til at udforske de 3 lysværker der findes her samt besøge Copenhagen Contemporary smukke indendørs lysudstilling.

Jeres bådbillet er denne aften også en billet til udstillingen Light & Space, med intro til udstillingen fra Copenhagen Contemporary.


Program for aftenen

18.30: Afgang med Strommas båd fra 'Knasten' ved Nationalbanken

19.00: Ankomst Refshaleøen / anlægsblads ved den røde bro

19.30: Intro til Light and Space v. omviser fra CC.

* Der er ca. 2 timer mellem ankomst og afgang og du administrerer selv din tid mellem CC's udstilling og din tur mellem værkerne på Refshaleøen.

21.10: Afgang fra Refshaleøen  / anlægsplads ved den røde bro

21.35: Ankomst med båd til 'Knasten' ved Nationalbanken

PRIS:

Alm.: 235,- pr billet eks. Billetto gebyr

Børn (0-17 år): 160,- pr billet eks Billetto gebyr

Det kan du opleve på Copenhagen Contemporary

Træd ind i en verden af lys, farver og monumentale installationer i udstillingen Light & Space, når Copenhagen Contemporary for første gang i Europa samler en lang række af den internationale kunstscenes absolutte verdensstjerner i en 5.000 m2 stor udstilling om den amerikanske Light and Space bevægelse. Gå på opdagelse i historiske værker af James Turrell, Helen Pashgian, Robert Irwin og Mary Corse og mange flere, der udstilles side om side med europæiske samtidskunstnere, hvis praksis går i dialog med den banebrydende kunstbevægelse som Anish Kapoor, Olafur Eliasson, Ann Veronica Janssens og Jeppe Hein.

De værker kan du opleve på Refshaleøen ifm Copenhagen Light Festival

My Liquid Reach, Or in the Murk - af Kirke Hundevad Meng

Værket består af computergenererede og håndtegnede animationer projekteret fra to RGB lasere i fuldt farvespektrum. Laser-animationerne i værket består af figurationer, hvor diagrammer, som den hydrologiske cyklus bliver til en krop af vand, og små partikler, der kunne være mikroplast, bliver til stjerner på himlen. My Liquid Reach, Or in the Murk  er en forestilling om rækkevidden, og en poetisk kærlighedserklæring til vores interaktion med vandet på jorden. 


Transcendence – af Michael Nissen, Lily A Nissen og Maani Nikdel

Transcendence er en portal til stjernerne.

Transcendence er omsluttende lys- og lydoplevelse udført som en minimalistisk pyramide, med Martin Professional Dynamic lys og specialkomponeret musik af Bjørn Svin. Pyramiden er lavet af et gennemsigtigt gulv med lysteknologi og vibrerende spejle, som giver følelsen af ​​at svæve i en uendelig strøm af stjerner.


Green Beam V – af Båll & Brand

Green Beam er de seneste år blevet et vartegn for Copenhagen Light Festival, og for femte år i træk skyder den grønne laserstråle frem på himlen over København. Med sin ikoniske grønne farve forbindes byen af den i alt 3,7 kilometer lange stråle. Laserstrålens rute starter i hjertet af Tivoli, fortsætter gennem tårnet på Christiansborg og ender til sidst på B&W Hallen på Refshaleøen. 

Arrangør

Copenhagen Light Festival er en årligt tilbagevendende lysfestival i Københavns gader og stræder, tre uger i februar. 

Under de mørke februartimer bringer festivalen lys til byen med massere af lyskunst fra aktuelle lyskunstnere og -designere.


Instagram: www.instagram.com/cphlightfest
Facebook: www.facebook.com/cphlightfest


ENGLISH
Copenhagen Light Festival is an annual lightfest in Copenhagen City.

During the dark winter hours of February the festival brings light to the people in Copenhagen, via the current years artists. The installations are spread over public places, historic and new buildings and squares of the city.

Follow us on Instagram: www.instagram.com/cphlightfest
Follow us on facebook: www.facebook.com/cphlightfest

Lokation

Stromma bådafgang Stromma bådafgang, Ved Stranden 26, 1061 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .