spring til hovedindhold

Bænch - koncert (vinder af Quasar, Jelling Musikfestival)

Bænch - koncert (vinder af Quasar, Jelling Musikfestival)

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

01 maj 2024 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Velkommen til åben efterskolekoncert med Bænch. Efterskoleeleverne arrangerer og deltager ved koncerten. Koncerten varer ca. 1 time.


Der vil før og efter koncerten være mulighed for at købe sodavand, kaffe og snacks i skolens cafe. OBS: Arrangementet er ALKOHOLFRIT

Dørene åbner kl. 19.00 – Koncerten starter kl. 20.00


Medlemmer af Vandel Musik- og Kulturforening har GRATIS adgang

Vi ses!

Læs mere om Bænch her.

BÆNCH er et ungt dansk post-punk rockband, som udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd med internationalt potentiale. Mørke guitar elementer, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal skaber en storslået, upoleret og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene.

I sæsonen 2022/23 deltog BÆNCH i talentkonkurrencen Quasar Live, og til en skarp og ambitiøs finale på Jelling Musikfestival blev de udnævnt til vinderne af Quasar 2023.

Gaffa skrev om bandets optræden i finalen:“De kan deres stadion-venlige postpunk til fingerspidserne. Bevæbnet med guitarer, trommer, synths og tjekkede frisurer virker de parate til at indtage langt større scener”

Bandets debut single “Absence of Nothing” udkom i januar 2022 og er blevet spillet på P6 Beat og tilføjet til Spotifys redaktionelle playliste “Rock DK”. Singlen banede vejen for albummet “Presence of Everything” som udkom i februar 2022, et D.I.Y konceptalbum indspillet og udgivet af bandet selv.

BÆNCH har gæstet Smukfest 2023, SPOT 2022 og 2023, Uhørt 2023, samt deltaget i Frekvens Tour 2020, Quasar Live 2021/22 og Rock The Region 2022.

På SPOT 2023 spillede BÆNCH også en showcase med stor succes. Koncerten tiltrak et engageret og omfattende publikum og modtog rosende ord fra bl.a Gaffa og Bands of Tomorrow:

“Forpint vokal med melodisk tungsind. Man rammes af en nedrivningskugle forklædt som lydmur. Hold da helt Manchester, hvor er der blevet leveret afstraffelse af Korg, Fenders og ikke mindst energiniveau.” (Gaffa)


Lokation

Vandel Efterskole, Grindstedvej 37, 7184 Vandel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events