spring til hovedindhold

BÆNCH + The Preachers | URBAN Sessions

BÆNCH + The Preachers | URBAN Sessions

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

13 apr 2024 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

BÆNCH + The Preachers | URBAN Sessions

Post-punk, mørke, ekspressive lydflader og garagerock med fuzz-pedalen i bund. BÆNCH og The Preachers besøger GARAGEN i april.

---------

 • x Forsalg: 85 kr. (+gebyr)
 • x Dørsalg: 110 kr. (+gebyr)
 • x Dato: 13.04.2024
 • x Døre: 20.00
 • x Koncert: 20.30
 • x Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

BÆNCH

Et ungt dansk post-punk/rockband udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd med internationalt potentiale. Mørke guitarelementer, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal skaber en storslået, upoleret og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene.

Den live-anmelderroste kvartet BÆNCH annoncerer en omfattende forårs-turné, der bringer dem til mere end 20 spillesteder rundt i det danske land. Med guitarer hængende under bæltespændet og spritnyt materiale i ærmet garanterer de et intenst og slående energisk show, der præsenterer et liveband i absolut topform.

Bandets koncert på SPOT sidste år, blev beskrevet af BoT med følgende ord:

“Forpint vokal med melodisk tungsind. Man rammes af en nedrivningskugle forklædt som lydmur. Hold da helt Manchester, hvor er der blevet leveret afstraffelse af Korg, Fenders og ikke mindst energiniveau.”

---------

The Preachers

Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København der med fuzzpedalen i bund og riffs der klæber til din hjerne spiller en knivskarp omgang garagerock som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst.

Det larmer og det varmer! I løbet af de seneste år, har The Preachers udover at spille et hav af koncerter, blandt andet udgivet EP’en ‘Gateway Dreams’, indspillet en livesession og vundet det legendariske ‘Vesterbro mesterskab i Rock.

Energien er i fokus når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på. Hvis du er til denim-jakker og torsdagsbajere, så er der ingen vej udenom at give The Preachers et lyt!

Arrangør

Kom til events i vores venue, til træninger på vores gadeidrætsbaner, eller vær med i vores sociale iværksætterfællesskab. URBAN 13 er fællesskaber, et laboratorium for de små med de store idéer og en ny fortælling om Bispeengbuen som sted.

Lokation

GARAGEN, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events