Bæredygtig baby - Foredrag med Lene Midtgaard

Islands Brygge 18, 2300 København
10 dec 2021 kl. 10:00 - 12:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Tag din baby med, når Miljøpunkt Amager og Kulturhuset Islands Brygge inviterer til foredrag om bæredygtig baby i lokalet Lysthuset.

Allerede inden baby kommer til verden bliver vi bombarderet med gode råd og løftede pegefingre om miljømærker, produkttests og googleeksperter. Men hvad er fup, og hvad er fakta? For der er nok at forholde sig til, når nybagte forældre gerne vil tage hensyn til både klima, bæredygtighed og kemikalier i babys hverdag. For hvordan er det nu med parfumestoffer i lejetøj, flammehæmmere i ammepuden, og kemi i barnevognen? Kan man egentlig stole på miljømærkerne og passer det, at indeklimaet er vigtigt? Og hvordan undgår man at blive helt rundtosset?

I løbet af foredraget får du tips til at styre udenom de værste faldgrupper, og får værktøjerne til at finde ud af, hvor det er vigtigt at være konsekvent, og hvor det ikke betyder så meget.

Lene Midtgaard har skrevet bøgerne ”Familie uden kemi” og ”Sund baby uden kemi” og har mange års erfaring som formidler af en bæredygtig hverdag. Lene Midtgaard arbejder med den grønne omstilling til hverdag, er b.la uddannet journalist og selv mor til fire piger.

Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. 

Arrangementet er støttet af Amager Vest lokaludvalg og målrettet gravide, forældre og andre interesserede. 

Profile picture
Miljøpunkt Amager

Miljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter, som har til opgave at fremme miljøhensyn og bæredygtig udvikling på lokalt plan. Vi hjælper Amagerkanerne med at få en grønnere ø igennem miljøprojekter, arrangementer og udlån af bl.a. ladcykel og affaldssnappere. Hold dig opdateret om vores aktiviteter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev via Miljøpunkt Amagers hjemmeside:
http://miljopunkt-amager.dk/ny...

eventet sluttede

Bæredygtig baby - Foredrag med Lene Midtgaard

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke