Bæredygtig jul. Foredrag med Signe Wenneberg

28 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Julen nærmer sig med alle sine skønne traditioner. Juletræer, masser af lækker mad og gaver i smukt indpakket gavepapir. Julen er hjerternes fest, men ofte også en forbrugsfest. I en tid hvor klimaforandringer er på dagsorden og hvor vores måde at leve på og forbruge på er til debat, kan det være svært både at være klimabevidst og holde fast i julens traditioner.

Foredragsholder og hverdagsaktivist Signe Wenneberg arbejder ud fra devisen, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. I aften vil hun fortælle om hverdagsaktivisme og bæredygtighed i praksis. Hun vil med andre ord sætte fokus på julen i et bæredygtighedsperspektiv, og fortælle om klima, miljø og bæredygtighed, uden at vi er ved at krepere af tungsind efterfølgende.

På Frederikssund Museum, Færgegården har vi fokus på forholdet mellem mennesket og fjord. Den skiftende vandstand og klimaets påvirkning på flora og fauna har de sidste mange tusind år og helt frem til i dag haft indvirkning på menneskets liv omkring Roskilde Fjord.