Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bæredygtig omstilling, at lede med verdensmålene

Afholdt event

Bæredygtig omstilling, at lede med verdensmålene

Fra Gratis

Sted

Dato

11 okt 2022 kl. 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Netværk for kulturledere - Bæredygtig omstilling, at lede med verdensmålene

En bæredygtig omstilling og klodens fremtid fylder stadigt mere blandt flere danskere og mange kender til de 17. verdensmål. Men hvordan rykker vi os fra opmærksomhed og politisk fokus til handlinger og konkret omstilling? Og hvilken rolle spiller kulturlivet i denne samfundsdagorden, og hvordan navigerer man som leder efter verdensmålene?


Kulturen engagerer og inspirerer, og hvordan bruger vi det til at endnu flere mennesker tager del i verdensmålene og en bæredygtig omstilling. Kulturlivet har på tværs af institutioner et stort potentiale i at være med til at gøre en forskel og skabe rum for til at gøre de 17 verdensmål nære, relevante og omsættelige til konkrete handlinger. Samtidig kan verdensmålene være omdrejningspunkt i din organisations ledelses– og værdigrundlag, som kan afspejle sig i alt fra drift til kunstneriske udstillinger og fra fondsansøgninger til tekniske produktioner.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 13.00-16.00.

Arrangør

Lokation

Ballerup Bibliotek Ballerup Bibliotek, Banegårdspladsen 1, 2750 Ballerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .