Bæredygtig organisation uden stress

21 jun 2018 kl. 14:00 - 16:30

Arne Jacobsens Allé 15, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København

Det er ikke nemt, at skabe en bæredygtig organisation uden stress. Der er ingen quick fixes eller hurtige løsninger. Men det er heller ikke så umuligt, som det kan blive gjort til.

Lige nu har op imod halvdelen af alle ledere et alt for højt stressniveau og 10% af medarbejderstaben en stress-sygemelding bag sig. Men sådan behøver et arbejdsliv heldigvis ikke at være!

Vi viser, hvordan belastning handler om meget mere end arbejdsmængde og hvordan du med viden om faresignaler kombineret med god og rettidig personaleledelse får din organisation til at blomstre. Til dette foredrag får du ikke overfladiske løsninger og pop-ord. Vi ved, at emnet er meget mere komplekst, - og alt for vigtigt til at sælges som lette 10-trins løsninger.

Du får helt konkret:
Viden om, hvad stress er og hvilke konkrete signaler du som leder skal være opmærksom på. Hos dig selv og hos dine medarbejdere.
• Redskaber til at blive opmærksom på faresignalerne, så du opdager det, når der er stress på vej i din organisation.
• Inspiration til, hvordan du skal agere for at skabe en organisation i trivsel og for at gribe rettidigt ind. Så medarbejdere med let til moderat stress kommer tilbage i trivsel – og I forhindrer dyre, opslidende sygemeldinger.
• Rig mulighed for at få besvaret uddybende spørgsmål – i plenum eller efter foredraget

Pia er autoriseret psykolog har som erhvervspsykolog arbejdet med stress og trivsel i organisationer og hos individer de sidste 18 år. Hun er specialiseret indenfor lederudvikling, stresshåndtering og stressforebyggelse og har hjulpet talrige organisationer og individer tilbage i trivsel.

Pernille er civilingeniør med passion for god ledelse. Hun har selv balanceret teamledelse, medarbejdertrivsel og skarpe deadlines i en stor virksomhed, hvor produktionen skulle køre. Hver dag! Og er en af de alt for mange ledere, der har en stresssygemelding i bagagen.

Foredraget er målrettet ledere i mellemstore og store organisationer samt nøglepersoner (fx AMR eller HR) med indflydelse på og interesse i, at skabe en organisation i trivsel.

Vi glæder os til at se dig til en lærerig eftermiddag, hvor vi erstatter stress med trivsel. Efter foredraget er der rig mulighed for networking over et glas vin – og vi svarer gerne på uddybende spørgsmål der.

Foredrag - Bæredygtig Organisation uden stress

Salg lukket