spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Bæredygtig Workshop med Bløde Robotter af Studio ThinkingHand

Få billetter tilbage
Afholdt event

Bæredygtig Workshop med Bløde Robotter af Studio ThinkingHand

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

18 apr 2024 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hvis man dykker bare lidt ned under overfladen i videnskaben, finder man hurtigt ud af at der ikke er enighed om definitionen på liv. Nogle definitioner går i retning af grundstoffer der skal være til stede, nogle sætter fokus på bevægelse. Andre ser på reproduktion, og yderligere andre kigger på stofskifte. Det bliver tydeligt, at det kommer an på hvilket lys vi ser vores omverden i. Er det muligt at se på alt hvad der virker i verden som levende på sin egen måde? Kan man betragte plastik som levende? Er teknologier en del af livets kredsløb? Det er bare et par af de spørgsmål Studio ThinkingHand undersøger i deres installations- og videoværk Intertidal Synthesis, hvor silikonerobotter sættes ud i tidevandsområder, for at leve deres liv mellem ebbe og flod sammen med krabber, muslinger, mudder og sten. Til denne workshop vil Rhoda og Mikkel fra Studio ThinkingHand, tage os med ind i de bløde robotters verden, og gennem en række øvelser vise os hvordan man koder og arbejder med robotter der i sin iboende materialitet kan relatere til sine omgivelser.

Du kan se denne video om Studio ThinkingHands arbejde med bløde robotter:
https://youtu.be/5lwpXK9u7xQ

Og deres hjemmeside:
https://studiothinkinghand.com

Denne bæredygtige kunstworkshop er den syvende af otte der afholdes i et samarbejde med Det Bæredygtige Forsamlingshus på Frederiksberg og Frederiksberg Kunstnerlaug og er finanseret af Frederiksberg Fonden. Workshopsrækken kommer munde ud i en bæredygtig kunstkonkurrence om et par måneder, som blandt andet vil blive offentliggjort på Facebook.

See eventuelt mere om AVAL på Facebook: https://www.facebook.com/profi...

Arrangør

Lokation

AVAL, Vej 5 5, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .